Homepage Clubinfo Nieuws Agenda Clubleden Links Contact
 

Foto’s Kleur en Zwart/wit (Analoog en/of digitaal)
Rechthoekig, minimaal 17x23 cm tot maximaal 30x45 cm. Andere tussenliggende afmetingen zijn toegestaan.
(één zijde van de foto dient minimaal 23 cm te zijn)
Dus een aparte maat van bijv. 10x23, panoramafoto, is mogelijk. Een vierkante foto is dus minimaal 23 x 23 cm tot maximaal 30 x 30 cm.
 


Passe-partout.
Foto’s dienen voorzien te zijn van een passe-partout met een vaste buitenmaat van 40x50cm. (dit i.v.m. het inlijsten) Op het passe-partout mag getekend worden.
De soort en kleur van het passe-partout is vrij. De binnenmaat van het passe-partout (zichtbaarheid foto) moet ten minste het minimale formaat van de foto zijn.
De dikte van het passe-partout is maximaal 5mm. Foto’s mogen NIET worden ingeleverd in een lijst.
 


Naamsvermelding en stand foto’s
Iedere in te leveren foto dient aan de achterzijde te zijn voorzien van de naam van de maker.
Indien niet duidelijk uit de foto blijkt hoe deze gepresenteerd dient te worden, wordt u verzocht de foto aan de achterzijde te voorzien van een pijl welke de richting van de bovenzijde aanwijst.
 

Voor de maandbespreking mag u één foto inleveren. Ongeacht of het verplicht of vrij onderwerp is. Foto’s en passe-partout moeten voldoen aan de hierna genoemde voorwaarden. Kleur en zwart/wit door elkaar. Er zijn geen aparte categorieën. Een foto mag analoog, digitaal of een combinatie daarvan zijn.
Men is vrij in de keuze hierin. Alleen foto 's van het onderwerp kunnen aan de verkiezing van de FOTO VAN DE MAAND meedoen.
 

 

 

 


 

 

 

Fotogroep de Purmer © 2012  http://www.fotogroepdepurmer.nl / info@fotogroepdepurmer.nl